Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ons overige aanbod aan zomerkampen, masterclasses.

Tijdens MusicalCamp werk je zeven dagen aan de hoofddisciplines van musical; zang, dans en spel. Werk met docenten van conservatoria zodat je gegarandeerde kwaliteit krijgt. MusicalCamp is te boeken voor kinderen vanaf 8 jaar, jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen vanaf 18 jaar.

Werk zes dagen met topdansers aan verschillende dansstijlen. Ga op vakantie met mensen die je passie voor dans delen. Tijdens DanceBootcamp werk je aan onder andere Jazz, Hip-Hop, Repertoir en Modern. DanceBootcamp is te boeken voor jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen vanaf 18 jaar.

Speciaal voor de muziektheaterliefhebber met meer ervaring. Tijdens Muziektheaterkamp werk je (na je toelating, dit kamp werkt op niveau) niet enkel vanuit het perspectief van de performer maar leer je ook te werken als theatermaker. Een aanrader voor de conservatoriumstudent. Dit kamp is voor deelnemers vanaf 15 jaar en volwassenen vanaf 18 jaar.

Ook de zanger komt bij ons aan bod. Werk met een speciaal geschoold team dat werkt vanuit de methodiek van ‘het universal voice system’. Na je toelating (je moet aan een bepaalde muzikaliteit en technische basis voldoen om als groep in één tempo te werken) werk je met gespecialiseerde docenten vanuit Universal Voice. Dit kamp is enkel voor deelnemers vanaf 15 jaar en volwassenen vanaf 18 jaar.